Rektörümüz 2017 Yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı

İl Özel İdaresi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya Valimiz Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ile Rektörümüz Prof. Dr. Âlim Yıldız’ın yanı sıra ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Valimiz Davut Gül, ilimizin tarih ve kültür şehri olduğunu ifade ederek, "Diğer illerin ötesinde bizim sahip olduğumuz kültür varlıkları, tarih ve sanatla ilgili çalışmalar yapmamız lazım. Tarihî yapıların etrafının açılması, varsa mülkiyet problemlerinin çözülmesi için bütün kurum ve kuruluşlar üzerine düşeni yerine getirmelidir” dedi.

Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız yaptığı sunumda; Üniversitemize yapılacak giriş kapıları, Kızılırmak rekreasyon çalışması, üniversitemiz yerleşkesinin imar çalışmaları, tarımsal uygulamalarda uzaktan algılamalı ve coğrafi bilgi sistemleri entegrasyonu projesi ile Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlük Kayak Yarışmaları hakkında koordinasyonu gerektiren hususlarda katılımcılara bilgi verdi.

Haber Tarihi : 19.01.2017