Öğrencilerimizin Projesine TÜBİTAK Desteği

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencilerinin projesi TÜBİTAK tarafından destek almaya hak kazandı.

Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan ve TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı 2019 yılı 2’nci dönem başvuru sonuçları açıklandı.

Danışmanlığını Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Buldur’un yaptığı, Fen Bilgisi Öğretmenliği üçüncü sınıf öğrencileri Fadime Yıldız, Ayşenur Çopur ve Esma Yıldız tarafından hazırlanan proje TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenecek.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu da proje ekibini ve danışman hocaları Doç. Dr. Serkan Buldur’u teşekkür belgesi ile ödüllendirip çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Tarihi : 24.03.2020