MÜDEK Mühendislik Fakültesinde İncelemelerde Bulundu

Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) Mühendislik Fakültesinin bazı bölümlerinde incelemelerde bulundu.

Sekiz kişiden oluşan Değerlendirici Takımı Prof. Dr. Ramazan Yıldırım başkanlığında Makine Mühendisliği, Çevre Mühendisliği ve Gıda Mühendisliği Bölümlerinde inceleme yapmak için Üniversitemizi ziyaret ettiler.

Makine ve Çevre Mühendisliklerinin eğitim programları daha önceden iki yıllığına akredite olduğundan dolayı ara inceleme, Gıda Mühendisliği Bölümünü ise MÜDEK akreditasyonu için ilk kez müracaat ettiğinden dolayı program genel değerlendirme incelemesi yapıldı.

Üç gün süren incelemenin ardından Değerlendirici Takımı başta Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız olmak üzere Üniversitemiz yönetimine ziyaretlerde bulundu.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Şimşir yaptığı açıklamada, “Mühendislik Fakültesi Dekanlığı olarak bölümlerimizin akreditasyon çalışmalarında her zaman desteklerimizle yanlarında olduğumuzu bildirir, bu bölümlerimizin ve akreditasyon çalışmaları yapacak bölümlerimizin çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.



Haber Tarihi : 20.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER