Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Kurulu Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Akademik Kurulu yapıldı.

SHMYO konferans salonunda düzenlenen toplantıya SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, SHYMO Müdürü Prof. Dr. Serkan Akkoyun ve akademisyenler katıldı.

Düzenlenen kurulda eğitim-öğretim, araştırma ve uygulama faaliyetleri değerlendirildi.

Kurul sonrası, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ataseven, 2020-2022 yılları arasında profesörlük, doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan, öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Kurulun ardından Rektör Yardımcısı Ataseven, idari personel ile de bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Haber Tarihi : 21.10.2022