Belediye Başkanı Aydın ve Yardımcıları Rektörümüzü Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Aydın, “Üniversitemizin Sivas için önemi çok büyük. Belediyemizle her zaman birlikte çalışmamız şehrimiz açısından büyük yarar sağlayacak olan bir kuruluşumuz. Alim Hocamızı eskiden beri tanıyoruz. Bu işi en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz, kendisinin her zaman yanında olacağız. Kurumların başarısı şehrin başarısını doğuruyor. Şehrimize güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Daha önce görev yapan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Geçtiğimiz yıl yapılan İsmet Yılmaz Köprüsü, İsmet Yılmaz Bulvarı ve Köprülü Kavşağı ile Üniversitenin ulaşım sorununun büyük ölçüde çözüldüğünü ifade eden Başkan Aydın, içerisinde raylı sistemin de yer alacağı Sivas’ın en büyük ve en donanımlı bulvarı olması planlanan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın da yakın zamanda Üniversite ile şehir bağlantısını kuvvetlendirecek bir proje olarak hayata geçirileceğini söyledi.
 
Üniversitenin sorunlarının çözümü noktasında büyük çaba gösteren Başkan Aydın ve ekibine teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ise, “Desteklerinizi bizden esirgemeyeceğini çok iyi biliyoruz. Kurumların iş birliği içinde hareket etmesi şehir için büyük fayda sağlayacaktır. Zaten çoktandır birlikte çalışıyorduk. Bundan sonra da ortak çalışmalarımız devam edecek.” dedi.
 
Üniversite ve şehirde yapılan projeler üzerinde görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.
 
Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları; Hasan Karaman, Mahir Kuzucu, Abdurrahim Ceylan, Kâzım Özgan, Mehmet Muaz Uzun, Ahmet Özaydın, Özbelsan AŞ Genel Müdür Vekili Şaban Kaya, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Mehmet Çimen, Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı ve Belediye Özel Kalem Müdürü Murat Cancan hazır bulundu.



Haber Tarihi : 18.08.2016

AYLARA GÖRE HABERLER