Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı:

 

Basın mesleğinde çalışanların haklarının yasal güvence altına alınması ile kutlanmaya başlanılan Çalışan Gazeteciler Günü’nü 62. yılında kutluyoruz.

 

Gazetecilerimiz, mesai mefhumu gözetmeden durmadan çalışmakta, halkı aydınlatmak için şartlar ne kadar zor olursa olsun özveri ile vazifesini ifa etmektedir. Gazeteciler, bir yandan insanları güncel gelişmelerden haberdar ederken diğer yandan da insanların istek ve taleplerini yansıtması bakımından önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedir.

 

Tarafsız, bağımsız ve ilkeli haber anlayışıyla yayın yapmak basın mensuplarımızın en önemli vasıflarındandır. Gazetecilerimizin, bu sorumluluk bilinciyle hareket ederek sağduyulu habercilik anlayışları millî şuurun da bir gereğidir.

 

Milletimizin gören gözü, işiten kulağı, konuşan dili olan, demokrasimizin en önemli unsurlarından biri olarak kamuoyunu doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk, başarılar ve görevlerinde kolaylıklar diliyorum.             
 



Haber Tarihi : 10.01.2023

AYLARA GÖRE HABERLER