Cumhuriyet Teknokent ile Rekabetçilik Kapasiteni Artır!

Cumhuriyet Teknokent Prototipleme Atölyesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencilerinin Ar-Ge projelerine ait prototiplerini hayata geçirmeleri amacıyla faaliyetlerine başladı.

Fikirlerin ürüne dönüşmesinin ilk adımında akademisyen ve girişimcilere yol gösteren ve atölye imkânları dâhilinde yardımcı olan Cumhuriyet Teknokent, proje sahiplerine verilecek ilk üretim desteği ile ülkemiz ve ilimizde girişimcilik ekosisteminin daha güçlü bir şekilde devam etmesine katkı sağlıyor.

Bu kapsamda, Cumhuriyet Teknokent Prototipleme Atölyesi, fikirlerini ürüne dönüştürüp, fark oluşturmak isteyen girişimcilerin ve girişimci adaylarının bu ekosistemin imkânlarını kullanarak prototiplerini üretmelerini ve projelerini hayata geçirmelerini hedefliyor.

Haber Tarihi : 10.07.2020