Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı Yayınlandı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı lisansüstü öğrenci alımı ile ilgili ayrıntıları açıkladı.

 

26 Ana Bilim Dalı’nda yapılacak alımlar için tezli, tezsiz yüksek lisans ve doktora programları için internet ortamından başvurular 23 Ağustos-3 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak.

 

Biyokimya, Biyoloji, Biyomühendislik, Biyoinformatik, Çevre Mühendisliği, Enerji Bilimi ve Teknolojisi, Fizik, Geomatik Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Jeoloji Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği, Kimya, Kimya Mühendisliği, Matematik, Maden Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Nanoteknoloji Mühendisliği, Optik Mühendisliği, Savunma Sanayileri ve Teknolojileri ve Stratejileri, Yapay Zekâ ve Veri Bilimi, İmalat Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ile Bilgisayar Mühendisliği olmak üzere toplam 26 Ana Bilim Dalı'nda yapılacak alımlar için adaylar https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/enstitubasvuru/ adresinden başvuru yapabilecekler.

 

Yüksek lisans ve doktora programı sınavları 8 Eylül 2021 tarihinde yapılacak. Her iki programın da yazılı sınavı saat 10:00’da, mülakat ise 14:00’te ilgili ana bilim dalında gerçekleştirilecek.

 

Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu İçin Tıklayınız

 



Haber Tarihi : 05.08.2021

AYLARA GÖRE HABERLER