İsveçli İşletme Profesörü Leif GRAHM Üniversitemize Konuk Oldu

Üniversitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Cumhuriyet Üniversiteli Sosyal ve Geleceğin İş Adamları Topluluğu tarafından "Avrupa’da Girişimcilik Eğitimi İçin Uygulanan Modeller: Deneyimlerden Sivas İŞGEM İçin Çıkarılan Dersler" konulu seminer düzenlendi.

 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerin açış konuşmasını Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman ve CÜSİAT Başkanı Melih Safa Altun yaptı.

 

Seminere konuşmacı olarak katılan İsveçli İşletme Profesörü Leif GRAHM sunumunda, girişimciliğin teorik temelleri, yeni kurulan işletmelere (Start Up) destek vermede alışılmış ve açık yaklaşımlar ve yeni işletme kurma sürecinde proje yönetimi olan “Tuval Metodu" hakkında bilgiler verdi. Seminere çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

 

Seminer sonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem DOĞAN, Prof. Leif GRAHM'a teşekkür belgesi, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Kaan Şevki KAVAK da seminerde görev alan öğrencilere teşekkür belgesi verdiler.



Haber Tarihi : 23.02.2018

AYLARA GÖRE HABERLER