Üniversitemizde Piyano Konseri Düzenlendi

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü tarafından piyano konseri düzenlendi.

Kültür merkezinde gerçekleştirilen konsere Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Taşkın, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Erol Başara, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu ve öğretim elemanları ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Eğitim Fakültesi Dekan Vekilimiz aynı zamanda Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu “19 yaşındaki genç bir arkadaşımızın piyano konserini izleyeceğiz, gerçekten genç ve yetenekli. Kendisini bu denli müzikle iç içe yetiştirmiş kardeşimizi kutluyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Süeda ÇATAKOĞLU konserine geçildi. Alkışlarla sahneye çıkan Piyanist Süeda Çatakoğlu konser boyunca katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Konser sonrası Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Taşkın ve Eğitim Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Ali Aksu Piyanist Süeda Çatakoğlu’na teşekkür Belgesi ve çiçek verdiler.

Aslen Sivaslı olan ve eğitimine Berlin’de devam eden Süeda Çatakoğlu “Sivaslı bir ailenin evladıyım. Küçüklüğümden bu yana müzikle iç içe yaşadım. Babam da saz çalar. Küçükken bir orgum vardı. Onunla sürekli pop ve klasik müzik çalardım. Kader bizi piyanist yaptı ve mesleğimi severek yapıyorum.” dedi.

 

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch      SRT



Haber Tarihi : 08.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER