İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurulu Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Akademik Kurul Toplantısına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Coşkun Karaca ve Fakültelerde görev yapan akademisyenler katıldı.

 

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Coşkun Karaca, yapmış oldukları bilimsel çalışmalar ve fakülte ihtiyaçları hakkında sunum gerçekleştirdi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, akademisyenlerimizin daha iyi şartlarda çalışabilmeleri, bilimsel çalışmalarını daha rahat yapabilmeleri için her türlü desteğin verileceğini belirterek TEKNOFEST için her fakülteden en az 3 takımın kurulması gerektiğinin altını çizdi.


Geçen hafta URAP (University Ranking by Academic Performance) verileri açıklandı. Şuan Türkiye’de yükselen üç üniversiteden birisiyiz. Üniversiteler arasında 11 basamak yükseldik. İnşallah bilimsel çalışmalarına devam edecek diyen Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız,  “yaptığınız bilimsel çalışmalarda her zaman yanınızda olacağız.” dedi.

 

Akademisyenlerimizin sadece yapacakları bilimsel çalışmalara odaklanmalarını istediğini söyleyen Rektörümüz, fiziki şartlar sebebiyle akademisyenlerimizin mağdur olmasını arzu etmediklerini ifade etti.

 

Toplantı sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, akademisyenlerimizin dilek ve temennilerini dinledi.
 



Haber Tarihi : 08.12.2021

AYLARA GÖRE HABERLER