Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın,  Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer ve fakültede görev yapan akademisyenler katıldı.

 

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, Prof. Dr. Hatice Tel Aydın Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.

 

Akademik kurulların önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, ”Göreve geldiğimizden bu yana dikkat ettiğimiz konulardan biri akademik kurullar diğeri ise akreditasyondur. Akreditasyon konusunda güzel çalışmalar olduğunu biliyorum ama burada bütün öğretim üyelerimizin, öğretim elemanlarımızın bu konuda mutlaka destek vermelerini istiyorum. Yine iki yıldır görevde yükselmelerle hocalarımızla bir araya gelemedik. Bu akademik kurullarda 2020-2022 yılında doktor öğretim üyesi, doçent ve profesör olan hocalarımıza birer belge takdim edeceğiz.“ ifadelerini kullandı.

 

Program sonunda Rektör Yıldız, 2020-2022 yılları arasında doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan, öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.
 



Haber Tarihi : 21.09.2022

AYLARA GÖRE HABERLER