“Sosyal Hizmet Gözünden Çocuk Semineri”

Üniversitemiz Sosyal Hizmet Kulübü ve Sosyal Hizmet Federasyonu iş birliği ile “Sosyal Hizmet Gözünden Çocuk Semineri” düzenlendi.

Seminerde, çocuk istismarı ve çocuklarda mahremiyet, okul yaşamında çocuk ve okul sosyal hizmeti, refakatsiz yabancı uyruklu çocuklarla görüşme teknikleri gibi konularda eğitimler verildi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Ergun Göze Salonu’nda gerçekleştirilen seminere, Sosyal Hizmet Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Veda Bilican Gökkaya, Sosyal Hizmet Federasyonu Başkanı Yılmaz Gümüş, çok sayıda akademisyen, davetli ve öğrenci katıldı.

Seminerde, İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gizem Çelik Gümüş, “Çocuk İstismarı ve Çocuklarda Mahremiyet” konusunda, Başkent Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Mehmet Can Aktaş, “Okul Yaşamında Çocuk ve Okul Sosyal Hizmeti” konusunda, İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Sayra Lotfi, “Refakatsiz Yabancı Uyruklu Çocuklarla Görüşme Teknikleri” konusunda, Bağımlılık - Aile Danışmanı ve Sosyal Hizmet Uzmanı Alp Maçkan, “Çocuk ve Bağımlılık” konusunda eğitim verdiler.

Seminer, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
 



Haber Tarihi : 21.12.2018

AYLARA GÖRE HABERLER