6’ncı Hazan Şiir Dinletisi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz ile T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu Sivas İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği 6’inci Hazan Şiir Dinletisi, Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda yapıldı.

Cumhuriyet’e giden yolda önemli kararların alındığı Sivas Kongresi’nin 100’üncü yılı anısına, “İstiklal ve Şiir” temasıyla gerçekleştirilen dinletide öğrencilerimiz Türk edebiyatının önemli şairlerinden şiirler okudular.

Dinletiye akademisyenler, idari personel ve Üniversitemiz öğrencilerinin yanı sıra Ziya Gökalp Ortaokulu öğrencileri de katıldı.

Programda Türk edebiyatının güçlü isimlerinden Sezai Karakoç, Kemal Sayar, Şükrü Erbaş, Eyyüp Akyüz, Nurullah Genç, İsmet Özel gibi şairlerin şiirleri seslendirildi.

Dinleti öğrencilere teşekkür belgesinin verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber Tarihi : 01.11.2019