İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Üniversite-Sanayi İşbirliğine Destek

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4’üncü sınıf öğrencileri “Marka Yönetimi” dersi kapsamında üniversite-sanayi iş birliğine katkıda bulunan reklam çalışması yaptılar. 


Bu kapsamda, danışmanlıklarını İletişim Fakültesi öğretim elemanları Öğr. Gör. Özal Karadeniz ve Arş. Gör. Meltem Yılmaz Bilecen’in yaptığı öğrenciler, Cumhuriyet Teknokent’te çalışmaları olan bir firmanın büyükbaş hayvanlarda sıkça rastlanan bir hastalık olan ve ölümle sonuçlanabilen gaz sıkışmasına karşın üretilen trocar’ın tanıtımına yönelik hazırladıkları reklam sunumlarını yaptılar.

83 öğrenci 18 grup hâlinde akademisyenlerden ve firma yetkililerinden oluşan jüri önünde trocar’ın reklam ve tanıtımına yönelik sunumlarını gerçekleştirdiler.

Yapılan sunumlar neticesinde birinciliği Mustafa Cem Bostan ve Zuhal Deneyici isimli öğrenciler elde ederken 3 bin TL’lik para ödülünü de kazandılar. 

İkinciliği İbrahim Ethem Demirel, Şeyma Karakaya, Emine Topal, Büşra Gizem Demirci ve Berivan Demirci’den oluşan grup kazanırken 2 bin TL’nin sahibi oldular.

İsmail Coşkun, Ahmet Deniz Karataş, Muhammet Ali Barut ve Esra Ezgi Karakuş’tan oluşan grup üçüncü olurken 1000 TL para ödülünü almaya hak kazandılar.

Program sonunda firma yetkilisi tarafından dereceye giren öğrencilere ödülleri ve üniversite-sanayi iş birliğine yaptıkları katkıdan dolayı Öğr. Gör. Özal Karadeniz ile Arş. Gör. Meltem Yılmaz Bilecen’e plaket verildi.
 
 



Haber Tarihi : 27.06.2019

AYLARA GÖRE HABERLER