Tek Beden Herkese Uymaz konulu panel düzenlendi

Üniversitemiz Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Müdürlüğü tarafından “ Tek Beden Herkese Uymaz” konulu panel düzenlendi.

4 Eylül Kültür Merkezi Keykavus Salonu’nda düzenlenen Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Milli Eğitim Strateji Geliştirme Şube Müdürü Resul Çatal, Milli Eğitim Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Şube Müdürü Bekir Dal, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Fadime İşçen Karasu’nun yaptığı panele konuşmacı olarak Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Kübra Demir, Sivas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Dr. Haydar Türk, Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Didem Kayahan Yüksel katıldı.

Panel sonrası Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç katılımcılara belge verdi.

Haber Tarihi : 06.12.2022