Bahar Şenliğinde Tasavvuf Konseri

 Üniversitemiz 2019 Bahar Şenliği kapsamında Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Koca ve Yıldırım Bayazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Demirci Türk Tasavvuf Musikisi Konseri icra ettiler.

 

Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, il protokolü, üniversite yönetimi, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


İlk olarak sahneye gelen Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Rektörümüzün “Yed-i Beyza” isimli şiirinin yanı sıra sevilen ve kendisinin bestelediği birbirinden güzel eserleri seslendirdi.


Daha sonra Doç. Dr. Fatih Koca “Bismillah” isimli eserle programına başladı. Dr. Mustafa Demirci ise “Sultanım” eserinin yanı sıra “Cuşa Gelir Dağ ile Taş” gibi birçok eseri seslendirdi.


Program sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız sanatçılara teşekkür belgesi, çiçek ve hediye verdi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

 



Haber Tarihi : 18.04.2019

AYLARA GÖRE HABERLER