Yeni Fikir ve Projelere Cumhuriyet Teknokent Desteği

Üniversitemiz bünyesinde hizmet veren Teknokent, girişimcilerin ve öğrencilerin yapmış oldukları fikir ve projeleri önemsiyor, projelerin ticarileşmesi konusunda profesyonel kadrosuyla yol gösteriyor.

Cumhuriyet Teknokent Müdürü Yrd. Doç Dr. Serdar Mercan yaptığı açıklamada, “Üniversite Sanayi iş birliği kapsamında akademisyen ve girişimcilerimiz için şehrimizde ilk başvuru adresimiz Cumhuriyet Teknokent'te, şehrimizdeki genç girişimci adaylarımız ve öğrencilerimiz için ön kuluçka hizmeti veriyoruz.” dedi.

Öğrencilerimizin bitirme ödevi tezlerini, dönem içi projelerini fikirden ürüne dönüştürebilmeleri amacıyla ve ilerleyen zaman içinde ticarileştirebilmeleri için ön kuluçka merkezinde yer verildiğini beşirten Dr. Serdar Mercan, “İmalatlarını tamamlayabilmeleri amacıyla ihtiyaçları olan alet ve ekipmanlar temin edilmektedir. Ürünlerini ticarileştirebilmeleri amacıyla da teknik destek sağlanmaktadır.  Yeni binamızda girişimci adayı öğrencilerimiz için daha kapsamlı projelerimizin hayata geçirilmesi planlanmaktadır.” ifadelerine yer verdi.

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

https://www.youtube.com/watch?v=p0XPM0tOA48 SRT 

 



Haber Tarihi : 09.06.2017

AYLARA GÖRE HABERLER