Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Öğrenci Kalite Topluluğu Tarafından Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Öğrenci Kalite Topluluğu tarafından, tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gerçekleştirilen toplantıya, Kalite Koordinatörü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Kalite Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Altun ve Şule Aydın, Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Fatih Karakuş, Topluluk Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Nevra Atış Akyol ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Toplantıda, yükseköğretim alanında kalite kültürünün yaygınlaştırılması, kalite süreçlerinin içselleştirilmesi ve öğrencilerin kalite güvencesi sistemine katılımlarının artırılması amaçlandı.

Haber Tarihi : 02.11.2022