Rektör Yıldız ve Başkan Bilgin Öğrenciler İle İftarda Bir Araya Geldiler

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) öğrencileri için düzenlenen iftar programı SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Sivas Belediyesi’nin katkıları ile 5 gün boyunca devam edecek olan ve Merkezi Kafeterya’da düzenlenen iftara Rektör Yıldız, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur’an tilavetinin ardından Rektör Yıldız bir konuşma gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Yıldız, “Önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de sizlerle birlikte iftar yapmak istiyoruz. İftarlarımızı hayır sahipleri veriyor. Bugün ve 5 gün boyunca Sivas Belediyesi karşılayacak. Sayın Başkana teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.” dedi.

Başkan Bilgin ise mübarek bir günde öğrencilerle bir araya gelmekten mutluyum. Bizler sizler için varız. Sizler bizlerin misafirisiniz. Bizlerde sizleri ilimizde en güzel şekilde misafir etmeliyiz. Allah tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı kabul etsin dedi.

Haber Tarihi : 08.04.2022