CURadyo Finalde

Öğrencilerinin eğitimleri kadar iş hayatına atılmadan önce gerekli donanım ve bilgi birikimine sahip olması için çalışmalarını yürüten Üniversitemiz, yaptığı çalışmaların karşılığını almaya devam ediyor.

Teorik alanda verdiği eğitimin yanı sıra pratikte de öğrencilerinin kendilerini yetiştirmesini hedefleyen, iş hayatına atıldıklarında zorlanmamaları için her türlü desteği sağlayan Üniversitemiz İletişim Fakültesi bünyesinde yer alan “CU Radyo” Türkiye’nin en büyük radyo yarışması olan “Sihirli Mikrofon”da finalde.

Yetenekli kadrosu ile CU Radyo Türkiye’nin en büyük yarışması olan ve bu yıl 5.si düzenlenen “Sihirli Mikrofon”da finale yükseldi.

‘Şehrin genç sesi’ sloganıyla 2014 yılından bu yana yayın yapan CU Radyo, 98,6 frekansı ile Üniversitemize, ilimize ve internet üzerinden tüm dünyaya ulaşıyor.

Kurulduğu günden bu yana dinleyenlerin büyük beğenisini kazanan CU Radyo, şimdi 5. Sihirli mikrofon ödülleri kapsamında sizlerin desteğini bekliyor.

curadyo.com/

Haber Tarihi : 31.01.2017