‘’Sağlıklı Gıda Tüketimi ‘’ Konulu Etkinlik Düzenlendi

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri Hafik Şehit Turgay Çelik Anaokulu öğrencilerine ‘Sağlıklı Gıdalar Tüketmeliyiz’ konulu etkinlik düzenledi.

Hafik Şehit Turgay Çelik Anaokulu’nda yapılan etkinliğe Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Demiröz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Birol Elmacıoğlu, Hafik Şehit Turgay Çelik Anaokulu Müdürü Mahmud Musab Önder, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte Yüksekokul öğrencileri hazırladıkları sunumları, Öğretim Görevlisi Tuğba Demir ile birlikte soru cevap şeklinde anlattılar. Sağlık için önem arz eden doğal gıdalar ve onları tüketmenin önemi vurgulanırken hazır ve işlenmiş ürünlerin zararlarından bahsedildi. Ayrıca anaokulu öğrencilerine meyve, sebze, et, yoğurt ve süt gibi doğal gıdalarla beslenmeleri hususunda bilgilendirmede bulunuldu.

Gıda Teknolojisi programı öğrencileri, anaokulu öğrencilerine hazırladıkları hediyeleri takdim ettiler. Program sonunda Yüksekokul Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü faaliyetlerinden dolayı Öğr. Gör. Tuğba Demir’e ve öğrencilere teşekkür ettiler.



Haber Tarihi : 14.11.2017

AYLARA GÖRE HABERLER