Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı Yayınlandı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı lisansüstü öğrenci alımı ile ilgili ayrıntıları açıkladı.


9 Ana Bilim Dalı ile Bilim Dalı’nda yapılacak alımlar için tezli, tezsiz yüksek lisans ve doktora programları için internet ortamından başvurular 1-15 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. Yabancı uyruklu adaylar da aynı tarihler arasında dilekçe ve evraklarını teslim edecekler.


Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Eğitim Programları ve Öğretim Bilim Dalı, Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Eğitim Yönetimi Bilim Dalı, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Ana Bilim Dalı Sosyal Bilgiler Eğitimi Bilim Dalı, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Ana Bilim Dalı Coğrafya Eğitimi Bilim Dalı, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Ana Bilim Dalı Matematik Eğitimi Bilim Dalı, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Ana Bilim Dalı Fen Bilgisi Eğitimi Bilim Dalı, Güzel Sanatlar Eğitimi Ana Bilim Dalı Müzik Eğitimi Bilim Dalı, Güzel Sanatlar Eğitimi Ana Bilim Dalı Resim-İş Eğitimi Bilim Dalı ve Temel Eğitim Anabilim Dalı Okul Öncesi Eğitimi Bilim Dalı olmak üzere toplam 9 Ana Bilim Dalı ve Bilim Dalı’nda yapılacak alımlar için adaylar https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/enstitubasvuru/internet adresinden başvuru yapabilecekler.


Yüksek lisans ve doktora programı sınavları 23 Eylül 2020 tarihinde yapılacak. Her iki programın da yazılı sınavı saat 10:00’da, mülakat ise 14:00’te gerçekleştirilecek. 


Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programları Kılavuzu İçin: 
http://www.cumhuriyet.edu.tr/duyurudosya/23092_egitim_bilimleri_enstitusu_guz_yari_yili_ilani_icin_tiklayiniz.pdf

 



Haber Tarihi : 27.08.2020

AYLARA GÖRE HABERLER