Serdar Tuncer Gönülleri Mest Etti

Üniversitemiz 2019 Bahar Şenliği kapsamında ünlü şair-yazar ve televizyon programcısı Serdar Tuncer, şiir dinletisi ve söyleşi programında üniversitemiz öğrencileriyle buluştu.

Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Yekbaş, üniversite yönetimi ve il protokolü, akademisyenler ile öğrenciler katıldı. 

Tuncer, Osmanlı padişahları Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman’ın şiirlerinin yanı sıra Türk Edebiyatının güçlü şairleri Necip Fazıl, Sezai Karakoç şiirleri ile Azerbaycan edebiyatının büyük şairi Şehriyar’ın şiirini de seslendirdi. 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a sürpriz yapan Tuncer, programda Rektörümüzün “Kirli Harita” isimli şiirini seslendirdi.

Şiirleriyle izleyenleri mest eden Serdar Tuncer şiir aralarında anlattıklarıyla kimi zaman düşündürürken kimi zaman da güldürdü.

Programda Serdar Tuncer Üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Cengizhan Konuş’un “Üç Vaktin Rüyası” isimli şiirini de seslendirdi.

Program Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Hakan Yekbaş Serdar Tuncer’e Teşekkür Belgesi, çiçek ve takdimi sona erdi.
 



Haber Tarihi : 17.04.2019

AYLARA GÖRE HABERLER