Üniversitemiz Vakfı Aşure İkramı

Üniversitemiz Vakfı Koleji, her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında yaptığı aşure ikramını bu yıl da gerçekleştirdi.

Üniversitemiz vakfı kolejinde yapılan aşure ikramına Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Mahmut İnat,  öğrenci velileri, öğretmenler ve okul öğrencileri katıldı.

Aşure ikramı öncesinde konuşma yapan Vakıf Genel Sekreteri Mahmut İnat ‘’ Aşure kesret içinde vahdet, çokluk içinde birlik, farklılıkların zenginliği, haksızlığın, zulmün, adaletsizliğin, karşısında diri olmak birlik olmaktır’’ dedi.

Birlik ve beraberliğin sağlanması ve öğrencilerin kaynaşmasına dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, aşure ikramını bizzat yaparak öğrenciler ile özel olarak ilgilendi.

Program, katılımcılara aşure ikramının ardından sona erdi.

Haber Tarihi : 05.10.2017