SCÜ Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Fen Fakültesi Akademik Kurul Toplantıları Yapıldı

Üniversitemiz Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Fen Fakültesi Akademik Kurul Toplantıları gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Sivas Teknik Bilimler Müdürü  Prof. Dr. Hasan Eleroğlu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Zorlutuna ve akademisyenler katıldı.

Gerçekleştirilen toplantılar sonrası Rektör Prof. Dr. Yıldız, 2020-2022 yılları arasında görevde yükselen akademisyenlere belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Toplantı sonrası Rektör Prof. Dr. Yıldız, idari personellerle de bir araya gelerek sohbet edip, isteklerini dinledi.

Haber Tarihi : 04.10.2022