Nöroloji Ana Bilim Dalı Sağlık Çalışanları Tarafından Köy Çocukları Sevindirildi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi Nöroloji Ana Bilim Dalı personeli, Sivas merkeze bağlı Doğanca Köyü İlkokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında çocuklara sağlık taraması yapılarak temizlik, el hijyeni eğitimi tarafından verildi. Daha sonra, UCB Firma personelinin desteği ile çocuklar için alınan kırtasiye, kitap ve yaklaşan kış nedeni ile kışlık bot, kaban, atkı, eldiven gibi giyim ihtiyaçları ile birtakım kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Nöroloji Kliniği sağlık çalışanları köy çocuklarımızın yanında olduklarını, toplumsal fırsat eşitliğine sahip olmayan öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceklerini belirterek bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri bu ve buna benzer etkinliklerin devam edeceğini ifade ettiler.

Haber Tarihi : 04.11.2016