Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Tanıtımı Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) hocaları tarafından MYO bünyesindeki bölümlerin tanıtımı kapsamında Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret gerçekleştirildi.

 

Tanıtım ziyaretine MYO Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Yalman ve Öğr. Gör. Bayram Gül, Doç. Dr. Ülkü Mazman İtik, Öğr. Gör. Tuba Sarıkaya Kara, Öğr. Gör. Bahri Fatih Tekin, Aydın Türk ve Öğr. Gör. Vacid Yekta Gültürk katıldı.

 

Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Muhasebe ve Vergi Bölümü, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Hukuk Bölümü ile Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümünün tanıtımı yapıldı.

 

Üniversite sınavına girecek ve kariyer yollarını belirleme aşamasında olan öğrencilere MYO hocaları tarafından bölüm özellikleri, bölüm bünyesindeki programlar, istihdam olanakları, önlisans sonrası dikey geçiş imkânları hakkında bilgi verildi.



Haber Tarihi : 08.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER