İlahiyat Fakültesi Yönetimi Kamu Kurumları ve STK’larla Bir Araya Geldi

 

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Yönetimi ve öğretim üyeleri kamu kuruşlarının idarecileri ve STK temsilcileri istişare toplantısı düzenledi.

 

İlahiyat Fakültesi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünal Kılıç, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan, Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Dursun Yıldırım, İl Müftü Yardımcısı Ünal Tan, Fakülte Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu Prof. Dr. Sami Şahin Memur-Sen & Eğitim-Bir-Sen Sivas İl Temsilcisi Halil İbrahim Temiz, Sivas İmam-Hatipliler Derneği Dernek Başkanı Hüseyin Duman, Nur Gıda A.Ş. Başkanı Adem Koç ve Yedi Hilal Derneği Derken Başkanı Murat Köse katıldı.

 

Toplantıda konuşma yapan Dekan Prof. Dr. Aslan, “Sultanşehir'e en güzel şekilde hizmet edebilme şiarıyla çıktığımız bu yolda ülkemize milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmenin yanı sıra toplumsal faaliyetlere de özen gösteriyoruz. Yapılması planlanan hizmetler konusunda İlahiyat Fakültemizin ev sahipliği yaptığı bu toplantının üniversitemize ve şehrimize faydalı faaliyetlerin başlangıcı olacağı inancını taşıyoruz.” dedi.



Haber Tarihi : 07.06.2021

AYLARA GÖRE HABERLER