Erasmus Bölüm Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Bölüm Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi B Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı ve Erasmus Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Ali Aksu ile Erasmus Koordinatörlüğü çalışanları ve Erasmus Bölüm Koordinatörleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Prof. Dr. Ali Aksu Erasmus faaliyetleri ve bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde Erasmus Bölüm Koordinatörlerinin yapacakları çalışmaların önemine değindi.

Öncelikli hedefin öğrenci değişimi sayısını ve kalitesini artırmak olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Aksu, bu hedefe ulaşmada bölüm koordinatörleri aracılığıyla bölümler bazında kurumlar arası anlaşma sayısının hızla artırılması gerektiğinin altı çizdi.

Prof. Dr. Aksu’nun ardından Erasmus Kurum Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Emre Seven, Erasmus Programı ve Koordinatör İş Akışı ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Haber Tarihi : 17.01.2020