Dr. Öğr. Üyesi Okan Boydaş’a 2 Ödül Birden Verildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Okan Boydaş, Amerika’da iki farklı eyalette düzenlenen resim yarışmalarında 2 ödül almaya hak kazandı.

 

Boydaş, ilk olarak merkezi Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Pensilvanya eyaletinde yer alan “Colors of Humanity Art Gallery”nin düzenlenmiş olduğu, ABD’nin 12 farklı eyaleti ile 7 ülkeden yarışmacıların katıldığı “Yellow” başlıklı yarışmada “Abstract-I” isimli çalışması ile Onur Ödülü’ne layık görüldü. 

 

İkinci ödül ise Merkezi ABD’nin Santa Fe’ eyaletinde olan “Light Spice Time Art Gallery”nin düzenlenmiş olduğu “12th Figurative Art Online Art Competition” başlıklı yarışmada “Figür” isimli çalışması ile “Special Recognition” kategorisinde ödül almaya layık görüldü. Yarışmaya 12 farklı ülkeden toplam 730 çalışma katıldı. 

 

Desteklerinden dolayı başta ailesi olmak üzere SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkür eden Boydaş, çalışmalarına aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğini belirtti.
 



Haber Tarihi : 09.05.2022

AYLARA GÖRE HABERLER