Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Naci Demirağ Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sebahattin Kartal ve akademisyenler katıldı.

MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sebahattin Kartal yaptığı sunumda  yürütülen eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetleri  hakkında bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Yıldız, 2020-2022 yılları arasında dr. öğr. üyesi kadrosuna atamaları yapılan akademisyenlere belge takdiminde bulunarak, cübbelerini giydirdi.

Ardından Rektör Prof. Dr. Yıldız, idari personel ile  bir araya gelerek görüş ve taleplerini dinledi.

Haber Tarihi : 29.11.2022