TJOD Yükselen Yıldızları Arasında Yer Aldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD. Dr. Öğretim Üyesi Nazan Yurtcu, Türk Jinekoloji Derneği tarafından “TJOD Yükselen Yıldızlarını Seçiyor” programında 2022’nin yükselen yıldızları arasında yer aldı.

 

Konu ile açıklama yapan Dr. Yurtcu, “Ülkemizin kadın doğum alanında çatı derneği olan Türk Jinekoloji Derneği tarafından “TJOD Yükselen Yıldızlarını Seçiyor” programında 2022’nin yükselen yıldızları arasında yer aldım. Yürütücülüğünü yapmış olduğum TÜBİTAK projelerimi ve bilimsel araştırmalarımın sonucunda bu başarı ödülüne layık görüldüm.” dedi. 

 

Konuşmasının devamında Dr. Öğr. Üyesi Yurtcu, “Bu ödülü layık gören TJOD yönetim kurulu üyelerine ve Sayın Başkan Prof. Dr. Bülent Tıraş hocama teşekkür ediyorum. Projelerimizde, çalışmalarımızda ve başarılarımızda her zaman yanımızda olan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız hocama, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Prof. Dr. Hakan Yekbaş hocalarıma, Tıp Fakültesi Dekanlığına ve yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
 



Haber Tarihi : 07.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER