Hollanda Sivaslılar Derneğinden Üniversitemize Ziyaret

Hollanda Sivaslılar Derneği Başkanı Adem Todağ Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal Kılıç “gurbette yaşayan soydaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde görmekten mutluluk duyduğunu, bizim yurt dışı birimimiz var Erasmus, Farabi, Mevlana programları çerçevesinde gerek Avrupa Birliği Ülkelerden onun dışındaki ülkelerden öğrenci gönderme oralardan öğrenci getirme , öğretim üyesi gönderme ve gelenleri burada misafir etme ayrıca seminerler konferanslar sempozyumlar düzenlemek için kurulmuş bir birimimiz var” ifadelerini kullandı.

Hollanda Sivaslılar Derneği Başkanı Adem Todağ ise “Sultan Şehir Sivasımıza gelip de köklü ve tarihi  bir üniversite olan Cumhuriyet Üniversitesini ziyaret etmemek olmazdı. Bundan dolayı siz değerli hocalarımızı ziyaret edip tanışmayı istedik. Cumhuriyet Üniversitesi ile Hollanda da eğitim veren üniversiteler arasında güçlü bağlar kurmak adına üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını” söyledi.

Haber Tarihi : 17.08.2017