Rektörümüzden Zehirlenen Öğrencilerimize Ziyaret

Bugün sabah saatlerinde ilimizdeki özel bir Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldılar. Hastanede yapılan tetkikler sonucunda öğrencilerin doğalgazdan zehirlendikleri tespit edildi.

Öğrencilerin büyük bir kısmı Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burada doktorlar tarafından öğrencilerimize gerekli tetkikler yapıldı ve tedavi edilerek taburcu edildiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız da öğrencilerimize geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yılmaz’dan öğrencilerin durumu hakkında bilgi alan Prof. Dr. Alim Yıldız, “Özel bir kız öğrenci yurdunda zehirlenme meydana geldi. 39 öğrenci Üniversite Hastanesi’nde, birkaç öğrenci de Numune Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Gördüğümüz kadarıyla hayati bir tehlike yok. Öğrencilerimiz gayet iyi durumdalar. Birazdan da öğrencilerimiz taburcu edilecekler.’’ dedi.

Haber Tarihi : 02.01.2017