SCÜ’de Spor Haberciliği Söyleşisi Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Aktif Medya Kulübü tarafından ‘Spor Haberciliği’ söyleşisi düzenlendi.

 

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Toksarı, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, Aktif Medya Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Sinan Laçiner, Sabah gazetesi Muhabiri Mehmet Özcan, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

 

Söyleşinin açış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, “Öğrencilerimizi ülkemizin önemli medya kurumlarında çalışan gazetecilerle bir araya getirmeye devam ediyoruz. İletişim Fakültesi yönetimi olarak öğrencilerimizin mesleki tecrübe anlamında kendini kanıtlamış alanında uzman konuklarla bir araya getirmeye devam edeceğiz.” dedi. 

 

Mesleki bilgi ve birikimi hakkında katılımcılara bilgi veren Sabah gazetesi Muhabiri Mehmet Özcan, “Spor Muhabirliği Nedir? ,Spor Haberciliği Nasıl Yapılır? , Spor Haberciliği Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir? İyi Bir Spor Muhabiri Kişisel Gelişimi Noktasında Neler Yapmalıdır? Gibi konu başlıklarından öğrencilere bilgi verdi.

 

Söyleşi soru-cevap kısmının ardından teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.
 



Haber Tarihi : 13.12.2021

AYLARA GÖRE HABERLER