Şarkışla Âşık Veysel MYO Özel Öğrencileri Sevindirdi

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri eğitim materyalleri sergisi açarak özel eğitim öğrencilerine hayallerini kurdukları oyuncakları hediye etti. 

Şarkışla Âşık Veysel Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, akademik personel ve öğrenciler katıldı. 

Atatürk İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı’nda eğitimine devam eden özel eğitim öğrencilerinin hayallerini öğrenen Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programı öğrencileri, çocukların hayallerini hayata geçirdiler. Bu kapsamda 26 öğrencinin hayallerini kurdukları araç gereçler, oyuncaklar hazırlanarak programda öğrencilere verildi.

Özel eğitim öğrencilerinin hayallerini gerçekleştirerek sosyal alanda önemli bir farkındalık oluşturmayı amaçlayan Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Atatürk İlkokulu Özel Eğitim Sınıfındaki eğitim dönemince toplumda önemli bir yer tutan özel eğitim öğrencileri ile birlikte olarak bu aşamada önemli bilgiler ve deneyimler elde ettiklerini ifade ettiklerini ayrıca uygulamalı eğitim süresince birçok bilgi ve deneyim kazandıklarını, bu eğitimler esnasında hazırladıkları eğitim materyalleri sergisi açtıklarını ve sergiye katılan ve serginin açılmasına destek veren herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler. 



Haber Tarihi : 23.05.2018

AYLARA GÖRE HABERLER