Özel Güvenlik Görevlilerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri

Üniversitemizin güvenliği sağlamak, oluşabilecek herhangi bir olayda anında emniyet tedbirini almak için Üniversitemiz ve Sivas İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle üniversitemizde görev yapan özel güvenlik görevlilerine yönelik hizmet içi eğitim semineri verildi.

İlahiyat Fakültesi Ek Bina Konferans Salonunda yapılan seminerin özel güvenlik görevlilerine “Terör Olaylarına Karşı Alınacak Tedbirler” anlatıldı.

Özel Güvenlik Şube’den Başpolis Sönmez, “Sizlerin yapacağı en önemli görev bilinçli hareket etmektir. Mesaimi bitireyim de gideyim düşüncesiyle hareket etmeyin. Nizamiyelerden kimler girip çıkıyor, bu konuda dikkatli olalım.” dedi

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nden polis memuru İşbilir, Sivas’ın yüzölçümü açısından Türkiye’nin 2. büyük ili olduğunu, bu nedenle kontrolünün çok kolay olmadığını söyledi. Terörün tanımını yapan İşbilir terörün terör unsurları, terörü oluşturan gruplar ve bir olay olduğunda alınacak tedbirler hakkında bilgi verdi.

Haber Tarihi : 18.10.2017