Üniversitemiz ESN Şubesi Oldu

Üniversitemiz, Avrupa'nın en büyük öğrenci ağı olan ESN (Erasmus Student Network) platformunda aday şube statüsünden şube statüsüne yükselmeye hak kazandı.

Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü desteği ile Kuşadası’nda düzenlenen ESN Türkiye Bahar Ulusal Toplantısında (NA İzmir United 23) ESN Cumhuriyet (Candidate Section) adına katılan Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi öğrencileri Buğkan Ege Erden ve Damla Nur Keleş yaklaşık bir yıllık adaylık süreci boyunca yapılan faaliyetlerle ilgili sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından yapılan oylama sonucunda Üniversitemiz oy çokluğu ile ESN şubesi ilan edildi.

ESN Cumhuriyet adı ile faaliyet gösterecek olan şubeye Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü binamızda bir oda tahsis edildi. ESN Cumhuriyet, Erasmus programına katılan öğrencilere yönelik düzenlenecek olan etkinliklerden sorumlu olacak.

Haber Tarihi : 12.06.2023