Diş Hekimliği Fakültemiz Revizyonda Büyük Bir Adım Attı

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi revizyonda büyük bir adım daha atarak çok yönlü bir açılışa ev sahipliği yaptı.


Diş Hekimliği Fakültemizin vizyonu ve donanımı açısından önemli bir yere sahip olan ve uzun zamandır üzerinde büyük emek harcanan projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.


Bu kapsamda 1 adet preklinik fantom laboratuvarı, 1 adet dijital dental tasarım ve üretim laboratuvarı, 1 adet protez laboratuvarı, 1 adet araştırma laboratuvarı, 1 adet protetik diş tedavisi preklinik laboratuvarı, fakültede de artan öğrenci sayısı göz önüne alınarak teorik derslerin daha verimli ve kaliteli yapılabilmesi amacıyla 140 ve 135'er kişilik 2 adet derslik ve öğrencilerin yararlanabileceği güncel akademik yayınlar ve zenginleştirilmiş okuma kitaplarını takip ederek entegre olabilecekleri modernize edilmiş 1 adet kütüphane kazandırıldı.


Projelerin açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Ahmet Alim, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Rektör Danışmanlarımız Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Doktor Öğretim üyesi Enis Baha Biçer, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Recai Zan ve öğretim elemanları katıldı.


Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız yapılan tüm yenilikleri yerinde inceleyerek Diş Hekimliği Fakültemizin geldiği nokta ve hayata geçirdiği projelerle ilgili memnuniyetlerini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.



Haber Tarihi : 07.08.2019

AYLARA GÖRE HABERLER