Hastanemiz Daha Modern Olacak

Bölgesinde merkez konumunda olan Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin daha üst seviyede hizmet verebilmesi için bir dizi yenileme çalışmaları yapılmakta.

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin gelişmiş, modern, yeterli teknik donanıma sahip ve daha iyi hizmet verebilmesi için bir yandan personel ve teçhizat eksiği giderilirken diğer yandan da 1980’li yıllarda inşa edilen hastanenin fiziki yapısı günün standartlarına uyumlu hâle getiriliyor.

Bu kapsamda Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi İntaniye Servisi, hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte sayısı artan Kırım Kongo Kanamalı Ateş hastalığının tedavi merkezi.

Bundan dolayı İntaniye Servisimizde hastalarımızın daha iyi bir ortamda sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamak amacıyla koğuş sistemi yerine tek ve iki kişilik oda sistemine geçilmesi için hummalı bir şekilde çalışmalar devam ediyor.

İntaniye Servisimizin ardından dört serviste daha yapılması planlanan yenileme çalışmaları kapsamında servislerin elektrik ve su altyapısı yenilenmekte ayrıca odalara banyo ve tuvaletler yapılmakta, oda girişlerinin sedye girecek şekilde düzenlenmesi sağlanmakta ve servisin taban ve tavan sistemlerinin yenilenme çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürülmektedir.



Haber Tarihi : 03.08.2017

AYLARA GÖRE HABERLER