SCÜ İç Anadolu Kariyer Fuarında

“Yetenek Her Yerde” temasıyla 2019 yılında başlatılan bölgesel kariyer fuarları kapsamında düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarının (İKAF’22) açılış programına Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız da katıldı.

2019 yılında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda başlayan, bu yıl da Erciyes Üniversitesinin ev sahipliğinde Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuarda SCÜ ile birlikte 13 paydaş üniversite yer alıyor.

SCÜ Rektörü Yıldız açılışın ardından SCÜ standını ziyaret eden ziyaretçilerle sohbet etti. Öğrencilerin SCÜ standına yoğun ilgisi gözden kaçmadı.

16-17 Mart tarihleri arasında 2 gün boyunca devam edecek olan etkinliklerde öğrenciler, sektör temsilcileri ile bir araya gelerek staj ve iş imkanı ile kariyer planlarına önemli katkılar sağlayacak. Fuara 20 binden fazla öğrencinin katılması bekleniyor.

Haber Tarihi : 17.03.2022