Futsal’da Finalinde Oyuncular Yoğun Bir Efor Sarf Etti

 Rektörlüğümüzce personel ve öğrenciler için düzenlenen sosyal etkinlikler devam ediyor. 


Üniversitemiz Cumhuriyet Spor Salonunda düzenlenen personel arası futsal turnuvası final maçı çekişmeli geçti ve müsabakada oyuncular yoğun efor sarf etti. 

SKS Futsal Takımı ve Havuz Futsal Takımı arasında gerçekleştiren final maçından sonra konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, “Cumhuriyet Üniversitemiz personeli arasında yapılan salon futbolunda final maçı yapıldı. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personelinden oluşan takımımız finalde başarılı oldular. Birinci, ikinci, üçüncü olan arkadaşlarımıza kupa ve madalyalarını verdik. Üniversitemizde hem öğrencilerimiz hem personelimiz arasında bu tip turnuvalar, yarışmalar yapılmaktadır. Bu sayede personelimiz ve öğrencilerimiz sosyal kültürel faaliyetlerini geliştirmiş olmaktalar. Hem kendi aralarında kaynaşmış hem de streslerinden uzaklaşarak, kötü alışkanlıklarından uzak kalmış oluyorlar. Rektörlük olarak bu tür çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Final maçını kazanan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı takımı oyuncusu Ahmet Salçı, “Değişiklik oldu bize, personel arası sosyal bir etkinlik oldu. Mesai saatleri dışında böyle zamanımızı değerlendirdik. Bu tür organizyonların devam etmesi bizim açımızdan da iyi olur. Çalışma mutluluğu açısından verimli bir zaman oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Üniversitesi yüzme havuzu takımı oyuncusu ve havuz sorumlusu Eyüp Sultan Uçar, “Böyle bir organizasyondan dolayı personel arasında kaynaşma, yardımlaşma, tanışma olduğundan dolayı çok mutlu oldum. Hem kendim hem takımım adına sayın rektörüme ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tarz organizasyonların artmasını ve devam etmesini de temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
 



Haber Tarihi : 01.03.2019

AYLARA GÖRE HABERLER