12’nci Sivas Tanıtım Günleri Sona Erdi

İstanbul Sivas Konfederasyonu tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı’nda 11-14 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen 12’nci Sivas Tanıtım Günleri sona erdi.

4 gün süren etkinliklere TBMM Başkan Vekili Celal Adan, Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Milletvekili ve Adalet Komisyon Başkanı İsmet Yılmaz, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, milletvekilleri, siyasetçiler, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Festival kapsamında Sivas´a ait birçok yöresel lezzet alanda kurulan stantlarda sergilendi. Vatandaşlar tarihi ve kültürel ürünlerin sergilendiği alanları dikkatle incelediler.

Sivaslı bürokratlar, il protokolü ve çok sayıda Sivaslı’nın ziyaret ettiği SCÜ standı büyük ilgi gördü.

Sivas Tarım ve Hayvancılık Paneli Düzenlendi

Sivas Tanıtım Günleri’nin 3. gününde SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ın moderatörlüğünde “Sivas Tarım ve Hayvancılık” paneli düzenlendi.

Panele SCÜ Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haki Kara, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Karaköy ve Sivas İl Tarım ve Orman Müdürü Seyit Yıldız konuşmacı olarak katıldılar.

Haber Tarihi : 15.11.2021