Yerköy Fen Lisesi Öğrencileri Üniversitemizde

Yerköy Fen Lisesi son sınıf öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde Üniversitemizi ziyaret ettiler. Üniversitemizi yakından tanımak amacıyla gelen öğrenciler, Diş-Hekimliği, Eğitim ve Edebiyat Fakültelerimizi gezdiler, laboratuvarlarımızı gördüler ve derslere girdiler.

Diş Hekimliği Fakültemizde Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Recai Zan, Eğitim Fakültemizde Rektör Danışmanımız ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Taner Çifçi, Edebiyat Fakültemizde ise Rektör Başdanışmanımız ve Türk Dili ve Edebiyat Bölümü Başkanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, öğrencilere Üniversitemizi tanıtıcı açıklamalarda bulundular.

Sivas’a gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren öğrencilere Üniversitemizi ve Sivas’ı tanıtan broşürler ve hediyeler takdim edildi.

Haber Tarihi : 26.04.2018