‘Gençlik Paneli’ Düzenlendi

Üniversitemiz Turizm Fakültesi ve Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından ‘Gençlik Paneli’ düzenlendi. 


Panele; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit Suavi Ahıpaşaoğlu, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erkan Sağlık, Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Turizm Otelcilik Bölümü Dr. Öğr. Gör. Serap İnceöz, çok sayıda akademisyen, davetli ve öğrenci katıldı. 

Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen panel saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından başladı. 

Panelin açış konuşmasını yapan Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erkan Sağlık, gençliğin geleceğimizin teminatı olduğunu, gençliğin ülkemizin geleceği sağlam temellere oturtabilmesi için bilgi birikimi ve tecrübelerini zenginleştirmeleri gerektiğini ifade ederek programda emeği geçenlere teşekkür etti. 

Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Turizm Otelcilik Bölümü Dr. Öğr. Gör. Serap İnceöz Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu ve Turizm Fakültesi arasında iş birliği ile yapılan etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgi vererek gençliğin bugünkü durumu ve gençlerden beklentiler hakkında dinleyicilere bilgi verdi. 

Panel sonrası çeşitli ikramların ardından, belge takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.
 



Haber Tarihi : 27.12.2018

AYLARA GÖRE HABERLER