“Anestezi Programı Öğrencileri Mezun Buluşmaları” Etkinliği Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Programı Anestezi Programı tarafından “Anestezi Programı Öğrencileri Mezun Buluşmaları” etkinliği düzenlendi.

SHMYO konferans salonunda düzenlenen etkinliğe akademisyenlerle Anestezi Programı 1 ve 2’nci sınıf öğrencileri katıldı.

Etkinliğe, SHMYO’dan mezun olan anestezi teknikerleri Bilge Durna Ve İsmail Süzer konuşmacı katıldı. Konuşmacılar öğrencilere anestezi teknikerliğine yönelik kariyer planlamaları, çalışma şartları, uygulama alanları ve saha deneyimleri konusunda bilgilendirme yaptı.

Etkinlik sonunda SHMYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erdoğan Özdemir, konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etti.

Haber Tarihi : 05.12.2022