Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Üniversitemiz Kültür Merkezi Mavi Salon'da gerçekleştirildi.

Toplantıya Dış İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu, Erasmus + Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Dursun Ali Aykıt, fakülte ve bölüm Erasmus koordinatörleri katıldı.

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Ali Aksu, "2016-2017 öğrenci ve personel Erasmus hareketliliğine çıkmış bulunuyoruz inşallah. Bu toplantımızda; öğrenci ve öğretim üyelerine çalışmalarımızı sağlıklı ve iyi bir şekilde duyurmak hem de üç ay kadar önce gerçekleştirdiğimiz toplantıdan sonra hocalarımızın sorularını cevaplamak olabilir istedik. Bu kısa süre içerisinde birtakım ülkelerle anlaşmalar yaptık. Bazı koordinatörlerimize ben teşekkür etmek istiyorum. Daima takip ediyorum, katkı sağlayan hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bütün koordinatörlerimizin katkı sağlamalarını istiyoruz. Bu, Erasmus ofisimizin tek başına gerçekleştirebileceği bir iş değil. Başta fakülte ve meslek yüksekokulu koordinatörlerimiz olmak üzere bölüm koordinatörlerimizle birlikte çalıştığımız zaman inanıyorum ki daha güzel işler başarmış olacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Aksu’nun konuşmasının ardından Dış İlişkiler Birim Personeli Yasemin Kan, “2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Erasmus + Öğrenim ve Staj Hareketliliği” adlı sunumunu gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Dursun Ali Aykıt ise Erasmus koordinatörlerinin sorularını cevapladı.



Haber Tarihi : 17.02.2017

AYLARA GÖRE HABERLER