2017 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

2017 Yılı İkinci Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Davut Gül başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlar,  çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız konuşmasında, “Üniversite Hastanemizin şehir merkezinde bir irtibat yerinin olmasını istiyoruz. Bu konuda da neresi olabilir diye düşündüğümüzde eski Numune Hastanesi. Eğer uygun olur ise Valiliğimizin himayelerinde, İl Sağlık Müdürlüğünden ayakta tedavi yapabileceğimiz bir yer istiyoruz.  Böylece hem diş hekimliğinin orada bir birimi olacak hem de dâhiliye ve diğer alanların bir birimi olacak. Ayakta tedavi olacak hastaların tedavileri orada yapılacak. Tedavisi yapılamayan hastalarımız ise Üniversite Hastanemize yönlendirilerek tedavileri sağlanacak.” ifadelerine yer verdi.

Üniversite Hastanemizde bazı bölümlerde hoca bulmakta zorlanıyoruz diyen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Kamu Hastaneler Birliği ile daha önce yapmış olduğumuz çalışmalar var, ihtiyaç duyduğumuz doktorlar konusunda bu yardımlarını bekliyoruz.  Bunun dışında yapılan birçok çalışmamız var. Bu çalışmalarda bizlere destek olan başta Sayın Valimiz olmak üzere İl Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch  VİZYON 58



Haber Tarihi : 13.04.2017

AYLARA GÖRE HABERLER