CÜSK Fark’lı Devam Ediyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK), ligin dördüncü haftasında 1926 Bulancakspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 6-2 mağlup etti.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü grubun dördüncü haftasında CÜSK kendi sahasında 1926 Bulancakspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 7’ye yükseltti.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın hakemliğini Burak Baş yaptı. Heyecan dolu karşılaşmada 90 dakika boyunca rakip kaleyi abluka altına alan CÜSK rakibin filelerini tam altı kez havalandırırken, kendi kalesinde biri penaltıdan olmak üzere iki gol gördü. Bu skorun ardından CÜSK 7 puan ve averajla 4’üncü sıraya oturdu.

Diğer yandan takımımız ligin 5’inci haftasında deplasmanda Çorum temsilcilerinden Osmancık Belediyespor ile karşılaşacak.

Haber Tarihi : 15.10.2019